fbpx

O călătorie premium în culisele Deltei Dunării

Acest traseu este suita best of de experiențe autentice în mijlocul Deltei Dunării. Este o călătorie care îți oferă cea mai bogată perspectivă asupra peisajelor deltaice.
Durata: 5h
Pret: 150 lei/pers

Descriere traseu

Am construit acest traseu astfel încât să ai timp să te bucuri fără limite. Acum ai șansa să mergi chiar în culisele Naturii. De ce îi spunem așa acestui traseu?

Fiindcă am păstrat locuri și priveliști rar văzute de ochii turiștilor, precum se păstrează cel mai bun vin la ocazii speciale. Nu este doar un simplu traseu. El se transformă într-o călătorie, care nu mai ține cont de timpul și spațiul cotidian. Aici timpul are altă măsură. Delta îi oferă o altă dimensiune.

Delta Dunării rămâne locul care se schimbă și care te schimbă și pe tine. Te așteaptă un carusel de lacuri, labirinturi de canale și cei mai talentați artiști – păsările Deltei – care se lasă admirați de tine fără nicio sfială.

Când spunem premium, spunem de multe ori lux. Luxul Deltei Dunării înseamnă să surprinzi cele mai bune momente, locuri și stări. De aceea, traseul propus ne deschide poarta către culisele Deltei cu tot ce are ea mai bun. Să fii în culise înseamnă să fii aproape de artiști, să fii în mijlocul acțiunii și a pregătirilor. Înseamnă să iei pulsul locului și să simți totul la cald. Vei fi în mijlocul unor peisaje și fenomene deosebite din acest spațiu unic în Europa. Vei lua parte la acest impresionant spectacol al naturii chiar din primele locuri!

Dacă te gândești cum să faci să vezi tot ce este mai bun, dar într-un timp scurt, atunci înseamnă că suntem gând la gând. Fiindcă ideea acestui traseu, mai deosebit decât celelalte, este echilibrul pe care îl oferă. Un echilibru între traseele scurte și trasele de o zi. Practic, o colecție de peisaje emblematice și stări impresionante. Astfel, într-un timp optim, reușești să te bucuri de cele mai spectaculoase priveliști din acest imperiu al apelor.

Atunci îți vei aminti vorbele scriitorul Geo Bogza: când toate imperiile vor cădea, singurul imperiu care va rămâne va fi Delta Dunării. Imperiul Naturii.

Într-adevăr un imperiu absolut fermecător!